Rakastella 16

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Kahdestaan yhdessä,
kehojen leikki liekkinä,
janona toisen iholla.
Kaipaus, jota ei enää ole,
täyttymys,
himojen yhteinen palo.
Sydämen tahto toisen lähelle,
yhteinen liike ikuiseksi haluksi.
Mikään, ei mikään, voita sitä,
sinun kanssasi.
oletus

Kommentit

Runossasi soi Kurkelan fiilikset joissa hellyydet puhkeavat kukkaan ... hentoa mutta rajua yhteenkuuluvaisuutta.
Suomalainen sana Rakkaus ja eritoten rakastella tulee suusta ulos kovana ja raakana, verrattuna yleensä muiden kielien samaa tarkoittavissa sanoissa.
Tykkään tuosta omasta suomalisesta ilmaisusta.

Tämä runo kuvaa hyvin tuota sanaa rakastella.

No onhan meillä myös lempi sana ja lempiminen,
Itse kyllä tykkään harrastaa :D rakastelua ja lempimistä mukavia nuo vähän erilaisia kumpikin.

Kiitos hyvästä runosta
tälläiset ajatukset sai se minulta

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut