Sinulle minun jokainen soluni
aina on ollut,
ja on aina tuleva.
Sinun minun päiväni ovat,
sekunneista tunteihin.
Sinulle kaikki on.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Sinulle minun jokainen soluni
aina on ollut,
ja on aina tuleva.
Sinun minun päiväni ovat,
sekunneista tunteihin.
Sinulle kaikki on.
Kommentit
Voi :) Niin ihanaa.
Sivut