Sydämellä kaipaus Sinuun tuntuu

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Taivaalla pilviä, joita
auringon vahva väri
illassa muuttaa, kunnes
haihtuvat hiljalleen pois.

Veisivätköhän mukanaan
ikäväni, jota en joskus
tunnu jaksavan kantaa.

Minä tiedän miltä tuntuu pitää
sinua lähelläni.

Hymy tulee silmiin,
kunnes

pistää kipu.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkän tunnelman saat aikaan. Kaunista.

Surullisen kaunis runo.

Haikea, herkkä runo...hyvä

Haikeahko sointi loppua kohti muuttuu, vaan mistä tuo kipu, ellei taas erosta

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut