Hyvästejä tälle kodille

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Olen hiljalleen tehnyt hyvästejä tälle kodille, näille seinille ja asioille,
tälle sängylle, sinun paikallesi.
Olen hyvästellyt näitä ikkunoita,
joiden läpi olen näyttänyt maailmalle,
minä elän.
Olen yrittänyt sanoa itselleni,
ettei tämä muutto ole loppu,
ei se vie muistoja.
Eikä tämä koti ole ollut
edes enää koti
sen joulukuisen päivän jälkeen.
Minä olen täällä ollut onnellisin ikinä,
ja surullisin.
Nämä ovat kuitenkin vain seiniä,
betonia ja levyjä, puuta ja laastia.
Minun kotini on siellä, missä sydän,
siellä missä sinä
ikinä oletkin.
oletus

Kommentit

Ihanaa, joskus kannattaa olla sopeutuvainen.
Kyllä ne muistot ja kaipaus pysyy matkassa, uudet tuulet hiuksissasi

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut