Sinä olit minun tähteni

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Minä haluaisin unohtaa,
mutta silti muistaa sinut,
tuntea vielä ihoni rakkauden
ihoosi, kosketukseesi.
Rakastin rakastella kanssasi,
suudella tunnetta, että
juuri sinä
olit juuri siinä,
minun kanssani.
Selite: 
Sinä olet yhä täällä...
oletus

Kommentit

Hyvin tuttu tunne monen kohdalla. Etenkin näin jouluna.
Parempi silti elää täysillä, rakastaa ja menettää, kuin vain oleskella elämisen sijasta tuntematta juuri mitään. Parempi uskaltaa kaiken uhalla. Ei mikään ole kuitenkaan ilmaista, onnellisinkin rakkaustarina päättyy joskus. Jollei muuten, niin kuolemaan.
Hieno !

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut