Löysin Sinut / Rakastella 14

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Sinut minä näen.
Sinä tuoksut, maistut.
Sinut minä kuulen
ja tunnen.
Sinua toivon ja haluan.
Minun aistini ovat
kuin sinua varten.
Selite: 
Yritin tähän jotain vertauskuvia, mutta ei se vaan sovi mun tyyliin. Alastomasti, juuri niin kuin asiat on, niin se pitää.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, silloin on otettava kiinni, kun oikea on löytynyt.
Intensiivinen runo

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut