Kaatua

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Ehkä vaan olin jo liikaa onnellinen
ja Jumala ajatteli, että hei,
tuolle nyt jo paskaa niskaan,
noin paljoa ei voi rakastaa,
eikä unelmoida.
Maailma menee epätasapainoon.
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kompurointi kuuluu elämään, hyvä runo.
Tai ehkä sitten se vastavoima, joka on taikonut itsensä pois, aiheutti sen.
Joskus todellakin tuntuu tuolta, varmasti kaikista.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut