Kosketa minulle elämä

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Kirjoita pitkään selkääni
isoin, hempein vedoin
miten paljon minua rakastat

piirtele hellin sydämin
taivaalta tähdet, kuu ja aurinko

kosketa sinun sormillasi
jotka omikseni niin vahvasti tunnen
sielujemme kauneinta laulua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

Aistikkuutta, hyvä runo

Herkkä ja kaunis tunnelma on runossasi.

voi miten herkästi ilmaistu rakkauden ja läheisyyden tunnetta /kosketa sinun sormillasi//jotka omikseni niin vahvasti tunnen/ - hieno runo.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot