En vain osaa Sinua kadottaa

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Olet yhä lähelläni,
et poistu ajatusta pidemmälle.
Jokainen päivä kuljet mukanani.
Olet iltani, aamuni,
yössä kaipuu ihollani.
Sinä et lähde, vaikka
joskus turhaudun
ja ääneen käsken.
Minun sieluni tietää,
on vain sinun kanssasi yhtä,
vain sinun kanssasi
sydämeni laulaa.
oletus

Kommentit

Ihanaa, jos saa olla sellaisen kanssa, jota rakastaa.
Kaunis,pidän.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut