Sydämeni vaniljaa

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Miten osaatkin sen,
tulet vain viereeni ja hurmaat,
lämmität sisälleni auringon.
Muttei se polta, se aurinko.
Tunne siitä kuumottaa,
sinusta.
Ja olen pakahtua joka kerta
siihen tunteeseen,
ettei mikään muu ikinä
tuntuisi samalta kuin tää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa rakkautta, kaunista

Suloinen runo.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut