Rakastella 12

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Revin sinua paidasta
lähemmäs,
niskasi takaa painan
lähemmäs.
Kielesi uppoaa suuhuni,
otat vastaan
lähemmäs,
vaikka olet
jo ihan
kiinni.

Miten huulesi ovatkaan
niin tutut, mutta
aina kuin jotain uutta.

Lähemmäs,


lähemmäs.
oletus

Kommentit

Tosiaankin, moni toivoo läheisyyttä.
Varmasti kaipaa moni. Tämä kertoi fyysisestä lähelläolosta kun toinen ei pääse fyysisesti lähemmäs mut silti molemmat painaa ja painaa kun intohimo on niin suuri :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut