Eräälle isälle

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Tiedän,
tämä päivä on
sinulle raskas.
En osaa sanoa
oikeita sanoja,
en tiedä niistä, mutta
sinun kanssasi
olen siellä.
Sinä jaksat,
niin kuin minäkin,
sinä olet meistä vahvempi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Täytyy tosiaan muistaa, että kaikki eivät ole onnellisia tänään.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut