Ota minut hiljaa

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Kuljeta sormiasi aalloillani

niin hiljaa
ettei luontokaan kuule

vain sinä

ja minä

meri pauhaa
puhaltaen nuotioon
rakastelumme säveliä

auringon kadotessa horisontin alle
vain sinun silmäsi enää loistavat
sydämeni sylissä

ota minut hiljaa

tunne vain
miten sinuun

sukellan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Valtavan upeaa tunnelman luontia kaikille aisteille.

Huikean kaunista ja pehmeää kerrontaa

Oi,miten kaunista.Rakkautta luonnon helmassa.Aivan ihana runo:)

kaunista on. Pidän

Aistikas kaunis runo

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut