Kuiskauksia talvea tuovilta tuulilta

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Tänään aamulla
linja-autopysäkillä
tuuli toi silmiini pisaroita,
toisia
ja kolmansia.
Jokainen kipusi,
jokainen särösi
kulkee yhä mukanani.
Selite: 
Minä niin antaisin ne jo pois kun en kanssasi saa niitä kantaa...
oletus

Kommentit

Koskettavaa kun tietää taustan
Jotkut ihmiset eivät lähde meistä vaikka eivät ole luonamme. Koskettava

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut