Sinä olet taas vähän enemmän

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Ajattelen sinua taas
koko ajan
niinkuin aina

aurinko paistaa ulkona
kaunista syyspäivää
värittää merellä seilaavat purjeet
kirkkaan valkoisiksi
kaupungin puut
saarten lehdet punaruskeiksi
keltaisiksi

sinä

olet tänään taas
vähän enemmän

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvää rakkautta runossasi kaunein sanoin

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut