Minua vihloo mahanpohjassa
eikä se johdu vatsataudista tai liiasta suklaan syömisestä
Minulla pyörii päässäni vain ja ainoastaan yksi asia
eikä se ole kuten normaalisti stressiä tai väsymystä
Näitä sanoja tällä rivillä juuri nyt on vaikea kirjoittaa
sillä käteni tärisevät
Sanat takertuvat kurkkuuni
entä jos niitä ei olekkaan
entä jos sitä ei vaan voi kuvailla sanoin
Jos tämä on vain pienen pientä ihastumista
niin en kestä todellista rakkautta
halkeaisin
Mutta en silti voi sanoa etteikö tämä olisi kaunista
etteikö tämä olisi ihanaa
Rakastan olla rakastuneena
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
rakastin olla rakastuneena
itse voisin sanoa. onnea. rakkaus on rakkautta. hieno on runosi.
Runosi on kaunis ja helppo samaistua
rakastin olla rakastuneena
itse voisin sanoa. onnea. rakkaus on rakkautta. hieno on runosi.
Runosi on kaunis ja helppo samaistua