ero

Runoilija aquarius

nainen
Julkaistu:
574
Liittynyt: 24.9.2012
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 4:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos KAIKISTA KOMMENTEISTA sivustolla,
niitä kommentoin ajanpuutteen vuoksi tosi harvoin
mutta - arvostan sitäkin enemmän.

 
Elokuussa -17 ilmestynyt
runokirjani
orvokkini, tummasilmä
sai jatkoa maaliskuussa -18
enkelini, kultasiipi
kirjalla.
tähdet taskuissa
julkaistiin toukokuussa -19

Kaikkien kirjojen kustantaja on
Mediapinta Oy. Antakaa kirjastoonne vinkki niin tilaavat!

Muuten kirjat ovat myynnissä Prisman verkkokaupassa
ja kirjaverkkokaupoissa, Adlibriksellä jne. Ja joissain kirjastoissa
on jo.

 
 
kyllä!
näin hänen hahmonsa etääntyvän
peittyvän kuumuuden nostamiin lämpöaaltoihin

vain kavioiden kopse kuului vielä pitkään 

kun hänestä oli tullut yhtä
hedelmättömän erämaan kanssa

-- ja todella kaukaa saattoi kuulla
toiveikkaan kojootin ulvonnan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tulee tästä Lucky Luke mieleen ratsastamassa auringon laskuun aavikolla
ehkäpä onkin! vaan tarina ei sitä kerro...
Koskettavaa kerrontaa, elämässä on paljon eroja <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot