malttia

Runoilija aquarius

nainen
Julkaistu:
576
Liittynyt: 24.9.2012
Viimeksi paikalla: 30.4.2024 9:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos KAIKISTA KOMMENTEISTA sivustolla,
niitä kommentoin ajanpuutteen vuoksi tosi harvoin
mutta - arvostan sitäkin enemmän.

 
Elokuussa -17 ilmestynyt
runokirjani
orvokkini, tummasilmä
sai jatkoa maaliskuussa -18
enkelini, kultasiipi
kirjalla.
tähdet taskuissa
julkaistiin toukokuussa -19

Kaikkien kirjojen kustantaja on
Mediapinta Oy. Antakaa kirjastoonne vinkki niin tilaavat!

Muuten kirjat ovat myynnissä Prisman verkkokaupassa
ja kirjaverkkokaupoissa, Adlibriksellä jne. Ja joissain kirjastoissa
on jo.

 
 
keskikesän päivän
levollinen, viipyvä hauraus
yllä vaitonaisina purjehtivat valkopilvet
taivaan syvimmällä kaarroksella

heinäsirkkojen siritys rytmittää
ruohonkorten taittumista
kun kissa niillä askeltaa, laiskasti

katsooko sinikello syksyä kohti jo
ei - se helkkyy täydesti päivän kultaa

tämän päivän
tämän ainutkertaisen 
joka ei palaa

ja niin hän tarttuu itseään hengen niskavilloista kiinni
heilauttaa huomattavasti vartaloaan kaareksi
muistuttaen antamaan itselleen armon ja oikeuden
juuri tästä hetkestä nauttimiseen ja - olla vaan


hengittää

ja - olla onnellinen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Nautinnollinen runo sanoineen ja tunnelmineen
Upeaa, maltti on todellakin valttia, meidän kaikkien elämässsä <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot