Hullu Amalia

Runoilija LumidaW

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.3.2008
Viimeksi paikalla: 30.4.2023 12:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
18.1.1991

http://albiinofolio.blogspot.fi/
 

Lautasellinen auringon säteitä
yksi pitkä hiljaisuus
kuvitelma keskuudessamme
Osaatko vielä tanssia sateessa
vai odotatko myrskyn laantumista
Todellisuus oli siinä hetkessä
todellisuudessa leijuimme pilvipuutarhassa
menneisyyden varjo
ei tartuta epäkohtiin
ollaan tässä nyt vain

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elää hetkessä.

Eletään tässä ja nyt.

 

Käyttäjän kaikki runot