Kyyneleet kirjeessä

Runoilija Siika59

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on rikkaus.
Sinä ja minä
jaksamme jatkaa
yhteistä matkaa.
Ikä ei ole este
vain hidaste.
 

Kirjoitit kirjeen
siitä miksi lähdit
miksi jouduit luopumaan
kaikesta

kyyneleet näkyivät
kirjoittamistasi kirjaimista
vaikka kyyneleet olivat
kuivuneet kauan sitten

sanat, jotka kirjoitit
paperille
muodostivat maailman
jossa olit elänyt

se ei ollut kaunis
sen värit olivat harmaita
sen äänet olivat
tuskanhuutoja

jokaisessa kirjeessä
ja elämässä
on piste
jonka jälkeen ei ole
enää mitään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi miten surullisuutta huokuva runo.pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Siika59 Nimetön 5.12.2014 0 Runo
Siika59 P 5.12.2014 0 Runo
Siika59 AA 5.12.2014 0 Runo
Siika59 Elämä 10.10.2014 0 Runo
Siika59 Värit 10.10.2014 0 Runo
Siika59 Kyyneleet kirjeessä 10.10.2014 1 Runo
Siika59 Että Rakastan 10.10.2014 1 Runo
Siika59 R 10.10.2014 1 Runo