Haamu

Runoilija kheops

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 13.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Frankly, my dear, I don't give a damn."
 

Pelkkiä haamuja kulkee siinä
Missä sinä eilen
Yö heittää huntunsa päälleni
Nyt vain siellä alla yksin
Tähän on kulunut
Jälkiä sinusta
Nyt tyhjää ilmaa
On istuimellasi, askelmillasi
Muratti on kasvanut vuoteeseesi
Suuri kasvi
Ja kasvain kehoni oksankohtaan
Pimeässä on helpointa nähdä
Sekin mitä ei ole

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot