Rakkaus?

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 31.5.2024 12:44

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Se tunne valtava,
kun sydän rakkaudesta täyttyy
Vallaten koko ihmismielen,
kaartaen hymyyn suupielen
Olo sekava, ilon tunne,
jospa yhdistäisimme polkumme
Kaksi haurasta sielua, yksin vaeltaa
yhdessä kokea voisimme parempaa
Se kirkastaen mielen aran,
sekottaen pikku poikaparan
Ilon tunne sydämessä,
ei yleensä kauaa kestä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

no voihan se rakkaus noinkin mennä ^^
hyvin runoiltu!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot