Lasinen reunama

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 19:02

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Tiimalasin reunaan,
avaat viimeisen oluesi

Annat lasin valua,
pian se tyhjyyttään ammottaen

Laskee läpi valon,
laskee läpi elämänkaaren
Sen aution saaren,
josta kaksin haaveiliin

Se upposi kai unelmiin,
saapui kaiho
kun me suudeltiin

Putosi tiimalasi, laski ajan lävitseen
tiemme tuhosi, siihen ääripisteeseen

Koskaan ei tahtoisi palata

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä kovasti. Hienoa runoilua :)

Auts.... ja voih, raapaisee runosi
syvältä sieluuni...
Eikä suinkaan negatiivisesti!
Hieno kokonaisuus tässä.
Tosin pidän muistakin runoistasi,
luettu nim ON.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut