sie

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 19:02

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Tule kanssani yhden kerran vielä
tavataan kesäisen niityn mökkitiellä

Mieli pyrkii pakoon,
ahdinkoon

Ei suostu tasajakoon,
vaan hautautuu viimeiseen maanrakoon

Mullistunut maailma ja sen viimeinen tuulahdus,
laski oljenkortesi vapauteen

Ilman sinua jään,
saa syksysade syttymään

Sydämesi maailma kavalsi
toivottavasti ei ota sitä tavaksi

Vaan tuo luokseni takaisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä otti mahanpohjasta. Kiitos.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut