Rakkahin

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 4.5.2024 15:18

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Haaveet kantaa, maailma antaa
Henkäisy tuulen, jonka näen ja kuulen
Tahdon syliisi painautua ja kättäsi pitää,
olla siinä hetken tekemättä mitään
Se tunne niin hellä, kun pääsi pidän sydämellä
Saa et mennä pois.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut