Pihlaja

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 21.3.2024 12:23

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Hädän hetkellä minä kuitenkin muistelen sinua,
kun katse pyrkii vapauteen

Puistosateeseen jäin seisomaan,
täällä aikoinaan
kirosimme julmaa maailmaa

Ketunpunainen pihlajanmarja,
koristaa tätä karua tyyssijaa

Jossa edelleen seison hiljaa
asiat ei ennallaan

Tule koskaan olemaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hei kiitti tästä, mun syksy menee tänä vuonna ohi ja harmittaa vietävästi.

Kaunis ja haikea runo, pidän tämän tunnelmasta.

Luulin hetken että tää runo kertoo musta, mutta tajusin että ei enää. Ei vaan enää. Ja kiitos että sait tajuamaan sen :) Hieno.

koskettavan herkkää tekstiä vahvoin tuntemuksin.
loppu pysäyttää lukijan itsekin.
hyvä syysruno!

pihlajanmarjoista tulee mulle kotoisa ja turvallinen olo, vaikka tässä runossa on sellainen surullisempikin puoli. tulee jotenkin tuttu ja haikea olo. hieno runo.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut