AURINKOON

Runoilija ArRa

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 7.1.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2024 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1962

Elämän aurinko paistaa, vaikka muuten olisikin pilvistä.
 
Kulje tietäsi aurinkoon,
mutta anna varjollekin tilaa.
Sillä ilman varjoa ei ole aurinkoa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Huommavaisuus itseään ja muitkohtaan on hienoa
olla huomaavainen elämälle ehkä näistä antoisinta.
Viisaasti ja kauniisti todettu. Tuo kannattaa jokaisen muistaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot