ELÄMÄN KIRJA

Runoilija ArRa

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 7.1.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2024 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1962

Elämän aurinko paistaa, vaikka muuten olisikin pilvistä.
 

Kun kirjan elämäni avaan
ja sivuja kirjan sen, minä
itsekseni hiljaa ajatuksin tavailen.

Oli lapsuus kauan sitten ja
aika nuoruuden, ne kaikki
elämääni oman värinsä
antaneet on.

Mutta sitten ajassa aikuisuuden,
sain kokea elämässä vaiheen uuden.

Moni asia minua eteenpäin kantoi,
ja voimaa aina päivästä päivään antoi.

Kunnes avaan sivun tämän ja raotan
mennyttä vähän.
Näen kaiken tänään paljon selvemmin,

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot