SYDÄMESSÄ

Runoilija ArRa

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 7.1.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2024 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1962

Elämän aurinko paistaa, vaikka muuten olisikin pilvistä.
 
Et ole läsnä mun elämässä,
mutta kuitenkin kuljet mun sydämessä.

Ei vuodet ole siihen
muutosta tuoneet,
vaan uuden sävyn kaikesta 
luoneet.

Kenties päivänä tulevaisuuden
saamme yhdessä mahdollisuuden
kulkea polkua samaa
ja kaiken yhdessä jakaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin kauan kuin rakkautta riittää, on myöskin toivoa paremmasta <3 
Valtavan kaunis ja lämmin, rakkaudentäysi runo. 
 

Käyttäjän kaikki runot