kun edes rakkaus ei ole ikuista

Runoilija Unenkyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kuka menikään keksimään, että rakkaus ei milloinkaan virheitä tee, vaan ihmiset niitä sydämiä särkee" "Rakkautta on silloin, kun näkee jonkun mutta se tuntuukin mahassa"
 

Meil on ollu paljon vaik aikaa vast vähän
Paljon hyvää mut jääkö tää taas vaa tähän

En tiedä voinko edes luottaa enää
Et taas joku päivä kaikest huolimat viel nähää

Mikää ei muka oo muuttunu
Mut joka kerta ku lopetetaa puhelu oon suuttunu

Tuntuu etten enää sun elämää sovi
Sul on mulle aikaa kerran viikos pieni tovi

Oot vaa ryyppäämäs ja jätkien kans radal
Sun elämäs oon nykyää jossai kymmenennel sijal

Toivon kovasti ettei tää viel olis tässä
Mut jos asiat ei muutu mun on mentävä eteenpäi elämässä

Selite: 
en haluis menettää sua mut tää ei voi jatkuu näin
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot