Pois yksinäisyydestä

Runoilija pähkinäsuklaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ajatuksien virta
meinaa minut hukuttaa.
Hukuttaa tähän syvään yksinäisyyteen.

Voisit minut sieltä pelastaa,
halata ja rakastaa.

Mutta kun katson sinuun
tiedän
ettei se ehkä koskaan ole mahdollista.

Selite: 
Eka runoni täällä, ja matkaa ei ole kuin ylöspäin :-) Ajatukset lähtöisin rakkaudesta,joka jäi tällä(kin) kertaa yksipuoliseksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksinäisyyden tunne kolahti tässä!
Koskettavaa tekstiä.
IHANA<3

mutta se kuitenkin voisi olla mahdollista.

''Voisit minut sieltä pelastaa,
halata ja rakastaa.''

Pidän paljon tuosta kohdasta.
Hieno runo muutenkin :3

 

Käyttäjän kaikki runot