Hengitän... En siis vieläkään kuollut

Runoilija annie

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen hajalle revitty,
rikkinäinen nukke,
hyväksikäytetty,
loppuunajettu.

Kukaan ei aio minua auttaa,
he vain jättävät minut tähän,
antavat kopean katseensa liukua ylitseni
ja antavat säälinsä koskettaa.

Nousen maasta,
niinkuin aina,
eikä kukaan vieläkään huomaa
arpia polvissani,
kaikista niistä nousuista.

Mutta enää en vain jaksa,
tänään jään tähän,
eikä minulla enää ole toivoakaan siitä,
että nousisin.

Ja niin,
heidän armostaan minut saa tänään jättää tähän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau.. tämä on upea ja koskettaa. Suosikkeihin ehdottomasti.

Koskettaa syvältä, hienoa tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot