Avain

Runoilija Lizabeth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sinulla on avain

avain, jolla sieluni aukenee

vain sinä omistat sen,
ei muilla ole sellaista

niin sinä avasit minut

imit itseesi sisintäni
pääsit lähemmäksi
kuin kukaan aiemmin

revit minut auki

revit, riuhdoit, runtelit,
kunnes olin aivan palasina
aivan auki,

mutta et koskaan sulkenut
ovea perässäsi

Selite: 
nojoo.. en oikeen itsekään tiedä tästä nyt. aika kummallinen runo.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot