Merjalleni rakkaudella

Runoilija velimattim

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 11.1.2008
Viimeksi paikalla: 24.8.2017 17:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

71-vuotias onnellisesti komannessa avioliitossa elävä.
 
Elämä on tässä - tänään tällä hetkellä,
teemme matkaa täällä - yhteisellä retkellä.
Kiva kun mä tavata, sinut Merja kerran sain,
Herra luokses johdatti - ystävää kun uutta hain.

Nyt on oltu yhdessä melkein kolme vuotta,
huomata mä saanut on sinuun voipi luottaa.
Olemme hiljaa hitsautuneet kiinni toisiamme,
näin on meille muodostunut oma maailmamme.

Saamme täällä asua - lähellä kaiken Luojaa,
häneltä saamme päivittäin, turvaa sekä suojaa.
Täällä Isän sylissä on - meidän turvallista olla,
vaikka emme onnistuis - vaikka oltais nolla.

Täällä me yhdessä kuljemme, tuttuja polkuja pitkin,
tänään saan olla onnellinen - vaikka joskus itkin.
Vahvempia olemme kaksittain - tuemme toisiamme,
 kerran kun sinut kohdata sain - muutti se maailmamme.

Elämän vastoinkäymiset, on yhdessä helpompi kantaa,
toinen jos alas vaipuukin, niin toinen siitä ylös kantaa.
Päivä päivältä paremmin, tunnemme toisiamme,
tänään aurinko kauniimmin, valaisee maailmamme.

Käsi kädessä kuljemme, yhteistä päämäärää kohti,
ihmettelemme päivittäin - kuinka Herra meidät yhteen johti.
Näkymät eessämme kirkastuu - lepo laskeutuu maille,
jos ei koskaan tavattu ois - olis jääty paljosta vaille.

Nyt me luottaen kuljemme - ihanaan tulevaisuuteen,
ja silmämme usein tähyilevät - ikikotiimme uuteen.
 Hetkisen vielä jatkamme, nyt maisia polkuja täällä,
mut ehkä piankin matkaamme, taivaan pilvien päällä.

Se matka vie kotihin ikuiseen - se on meillekin valmistettu,
siellä paremmin saamme ymmärtää, kuinka meitä on rakastettu.
Siellä osaamme varmaan paremmin - Vapahtajaamme kiittää,
siellä saamme täysin ymmärtää - Hänen armonsa meillekin riittää.

Saamme elää turvassa Jumalan - huolia, murheita vailla,
saamme kulkea kukkapolkuja ja lentää lintusten lailla.
Siellä onnemme koskaan lopu ei - Isän suurella kämmenellä,
siellä saamme paremmin ymmärtää - kuinka Hän onkaan hellä.

Ja halki ikuisten aikojen - kun olemme poissa täältä,
soi kiitos ja ylistys Jeesuksen, joka johdatti meidät täältä.
Ei sairaus, kärsimys, kuolema, voi kohdata meitä siellä,
saamme syödä puusta elämän - ikionnen löydämme siellä.

Veli Matti
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo rakkaalle. Toivottavasti hän pitää tästä <3
 

Käyttäjän kaikki runot