Minä rakastuin sinuun eilen

Runoilija 6988e4deef7fb1d3468dbd79f56ccfc6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2008
Viimeksi paikalla: 8.2.2019 22:33

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Vilkuta maailmalle ja se vilkuttaa takaisin. Koulurunoja on siis sanonnat, mietelauseet yms. osiossa...
 

Vuosi sitten
Minä rakastuin sinuun eilen

En tahdo ajatella sitä
Pelkään, etten enää muista millaista kangasta paitasi oli
Tai kuinka monta kertaa koputin ennen kuin tulit ovelle

Muistot on jätettävä rauhaan
Ne puhkeavat kuin saippuakuplat
kun niihin katsoo

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot