Sinä = minä

Runoilija deepsnow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet ainoa, joka ei usko valheitani
Epäilet jokaista sanaani

Tunnet minut liian hyvin

Vaikka hymyilen sinulle,
tiedät ettei kaikki ole hyvin
Silti vain katsot vierestä,
kun tuhoan itseäni vähitellen

Oletko tajunnut, että sinä tuhoudut samalla?

Voit nauraa kyyneleilleni ja virheilleni,
mutta tajuatko, että toistat ne itsekin?

Peilikuvani, et ole minua viisaampi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä oli pysäyttävä.. Umh, pidin todella paljon.. Viimeinen lause jättää jäljen..

 

Käyttäjän kaikki runot