24

Runoilija 5b997f40502244660107cb9ce62eb930

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2007
Viimeksi paikalla: 4.7.2018 0:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
18.4.2024

Onnen tunne on niin hauras, että se menee melkein heti rikki.
 

Taas kukkii kuolevat puutarhat
Ja kaikki on totta
valitettavasti

Minä olin kaunein ja herttaisin tapaamasi
Etkä siltikään tykännyt tarpeeksi
sinäkään

En aio tarttua enää yhteenkään käteen
kunnolla

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

pidän tyylistäsi. tämä oli huikea!
Oon kaivannut sun runoja niin paljon! Jatkaisitpa kirjoittamista, olet todella lahjakas. 
 

Käyttäjän kaikki runot