Ystäväni

Runoilija hannnapi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näen sinussa pienen tytön pelokkaan
joka varhain joutui kasvamaan

Huolta pitämään itsestään
ja läheisistä ympärillään

Yksin jouduit rankkasateeseen
joka ei vaihtunutkaan aamukasteeseen

Joko aurinko paistaa sinun elämään
vai oletko vain tottunut pelkäämään?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
hannnapi Ystäväni 12.8.2013 0 Runo
hannnapi Nimetön 10.8.2013 0 Runo
hannnapi Minä 10.8.2013 0 Runo
hannnapi Rakastan sinua 10.8.2013 0 Runo
hannnapi Hiljalleen 10.8.2013 1 Runo
hannnapi Suru 10.8.2013 0 Runo
hannnapi Tyttö 10.8.2013 0 Runo
hannnapi Sinä 10.8.2013 0 Runo