Erilainen

Runoilija TanssivatKyyneleet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2013
Viimeksi paikalla: 15.3.2023 17:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö, joka nauraa kun sattuu. Tyttö joka saa muut nauramaan. Tyttö, joka istuu alas, ja kirjoittaa ajatukset paperille.
Kaikilla on oma tapa katsoa maailmaa, minä kirjoitan että voisit hetken nähdä maailman minun silmilläni.
 

Peilistä katsoo samat kasvot kuin ennenkin.
Silti tuntuu eriltä.
En ole sama.
Muutit jotain minussa,
etkä edes tehnyt mitään.
Sanoit vain arasti yhden lauseen.
Ja nyt olen taas hukassa, mutta eri tavalla kuin ennen.
Olen onnellisesti hukassa.

Hymysi on painunut mieleeni.
Katseesi porautunut silmiini.
En edes tunne sinua,
en tunne edes itseäni enää.
Tiedän vain että olet erilainen,
teit minusta erilaisen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot