18

Runoilija Muurahaiskarhu

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 18.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet jo iso, olet aikuinen,
mutta silti vielä pieni tyttönen
Katselet maailmaa, sen haasteita hieman epäillen,
miettien,
meetkö kalliolta alas hypäten,
vaiko oottamaan jäät, tulevaisuutta lykäten

Epäröintisi kaikkoaa, kun huomaat selässäsi varjo on,
se kasvoillesi tuo säteen auringon
Tiedät varjon aukeavan,
vain narun vetäisystä taivaalle laukeavan
Tuuli voi sua matkalla riepottaa,
reitiltäsi eksyttää,
mutta muista varjo turvaksesi jää

Nyt on siis aikasi taivaalla liitää,
ota rennosti,
älä anna hetken ohi kiitää
Katsele miltä maailmaa näyttää,
muista tutkimiseen aikaa käyttää
Kiire sulla ei mihinkään oo,
alas laskeudut vasta, kun jokin niin sanoo

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot