Kielletty ja salattu

Runoilija Miona

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielen kiemuroita niin suomeksi kuin englanniksikin.
 

kuin tyhjästä
ilmestyt silmieni eteen
ja vaikkei mieleni ehdi sisäistää sitä
sydämeni lyö jo tuhatta ja sataa

kielletty tunne
haluan halata sinua
kuin en koskaan päästäisi irti
mutten voi tehdä sitä
ja voi, miten se kiduttaa minua

salattua
räpistelen hymyn huulilleni
räpäytän silmiäni ja vedän syvään henkeä
sitten tervehdit minua
lyöt olalle kaverillisesti

ja sydämeni rikkoutuu ääneti
tuhansiksi
kimalteleviksi
palasiksi

kielletty tunne
haluan halata sinua
kuin en koskaan päästäisi irti
mutten voi tehdä sitä
ja voi, miten se kiduttaa minua

silti mietin mielessäni
sitä hetkeä kun katsoit minua ja hymyilit
sitä hetkeä kun tartuit minua kädestä ja autoit nousemaan
sitä hetkeä, kun tapasin elämäni valon

voi, miksei elämä ollut puolellani
voi, miksen ikinä päässyt luoksesi
voi, miksi annoin sinun tippua

kielletty, salattu
tunne minun sydämessäni

Selite: 
Ahdisti pahemman kerran.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Miona Kaipaan sinua... 23.12.2008 0 Runo
Miona Nimetön 21.12.2008 0 Runo
Miona 24/7 21.12.2008 0 Runo
Miona This feeling 21.12.2008 0 Runo
Miona Nimetön 21.12.2008 0 Runo
Miona Nimetön 21.12.2008 0 Runo
Miona Kielletty ja salattu 21.12.2008 0 Runo