Enkeli

Runoilija kirjoittelija

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 10.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämmöinen ihan perus ihminen :)
 

Enkeli taivaalla lentää,
Jumalan palveluksessa,
Ihmistä suojelee,
Valvoo tämän tekemisiä,
Kun kuolema lähestyy,
Hän ihmiselle näyttäytyy,
Ja tämä ymmärtää,
Että hänen aika poistua on,
Hän jäähyväiset jättää,
ja enkelin mukana poistuu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis.. ja haikean vaikuttava runo!

Kaunis ja koskettava on runosi :)

 

Käyttäjän kaikki runot