'Säälittävää.'

Runoilija Afterlife

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kai se on se rakastumisen tunne,
kun ei osaa yksinkertaisesti elämää kuvitella,
ilman sitä yhtä.
Ei tilalle tulisi ketään muuta.
Eikä edes haluaisi, kuvitella muita.

En minä aio vielä irti päästää.

Sä olet mitä huonoin mahdollinen jätkä,
enkä mä osaa kuvitella itselleni parempaa seuraa.

Ja arvaa mitä,
mä aion antaa sulle joululahjankin.

Selite: 
?
Kategoria: 
 

Kommentit

mä tykkään tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot