Katsoit minuun

Runoilija Dannika

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä katsoit minuun silmät täynnä pelkoa,
sä mitä pelkäsit, ei siitä ota selkoa

Mä pelkäsin kai myös, sen tahdon sanoa
Pelkäsin elämää, sen loputonta janoa

Pelkäsin kuolemaa, sen ikuista pimeää
ja rakkautta, se tekee sielussa kipeää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot