tuska

Runoilija hampurilainen-98

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 9.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuska kiikkuu
 

katson sinua.
näen sinut.
silmälasini linssi on likainen.
vai onko se vain sinun likaisuutesi.

petit minut.
petini on likainen.
jos haluat, voimme mennä yhdessä pesulaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin on! Mä oon nähnyt niin monta romanttista komediaa, jossa mies ja nainen tapaa pesulassa! koska se on kaikkein puhtain ja viattomin paikka! Siellä se yksinäinen nainen häärää perhepuuhissa, mutta kuitenkin yleisessä paikassa, jossa sitä voi kosiskella. Mutta tässä te menette molemmat, jaatte arjen askareet! Voi hertsileijaa!

Olen samaa mieltä äskeisen runoilijan kanssa. Tahttoisin nädhä simulta uusia runoja.

Kirjoittaisitko lisää runoja jo. Olet niin hyvä. Odotan kärsimättömänä. Vai oletko pikaruokalassa? Senkään ei pitäisi kestää kovin pitkään!

ihana ja oivaltava runonen tutusta aiheesta... =)) ihana loppu!

 

Käyttäjän kaikki runot