Katsoja

Runoilija sistinas

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jos tämä päivä
viimeinen on...
meitä odotetaan...
 

Olet varmaan kuullut sanonnan:
"kauneus on katsojan silmissä".

Rakkaani,
Sinun kauneutesi
kuolee mukanani.

valkoinen tulevaisuus
yksin tai yhdessä.

Selite: 
omaperäisyys on perseestä.
Kategoria: 
 

Kommentit

älä sitten niin kovasti yritä olla sitä :)

no offence ment

 

Käyttäjän kaikki runot