Pahoinvointi.

Runoilija ppna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen odottanut sinua.

Miettinyt,
kauanko elämäni voi jatkua ilman sinua,
miten pitkälle jalkani voivat viedä
ennen kuin kompastun uudelleen,
kuinka vahvaksi voin kasvaa
ennen kuin murenen.

Kuinka paljoon opin luottamaan
ja kuinka paljoon joudun taas pettymään.

Henkinen pahoinvointi; voi miten mukavaa kun tulit takaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo!
Ihan samoja tunteita usein itselläkin.
Hyvin osaat kertoa runon keinoin noista tunteista.:)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ppna Sisäinen huuto. 2.3.2014 0 Runo
ppna Miau. 2.2.2014 0 Runo
ppna Pintaan. 26.1.2014 0 Runo
ppna Itsekäs. 26.1.2014 3 Runo
ppna Sydänraaste. 24.2.2012 0 Runo
ppna Huuto. 24.2.2012 0 Runo
ppna Veli. 24.2.2012 0 Runo
ppna Petos. 24.2.2012 0 Runo
ppna Pahoinvointi. 24.2.2012 1 Runo
ppna Kuilu. 24.2.2012 1 Runo