Nimetön

Runoilija Jose

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 18.11.2007
Viimeksi paikalla: 19.6.2021 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen hukannut itsesäälini
kadottanut sen itseironian sisälle
En tunne empatiaa
-edes itseäni kohtaan.

Olenko tullut kuuroksi omaa pulssiani kohtaan
-kuten myös sinun, ja kaikkien muiden?

Olen kärsimätön,
enkä tunne sääliä,
edes pientä pistoa sisälläni
katsoessani sinua kun sanon hyvästi.

Lanteeni yhtyy toisiin lanteisiin,
enkä mieti edes häntä,
kenen lanteilla keinun.

Milloin minusta tuli näin kylmä?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Jose Nimetön 20.8.2014 0 Runo
Jose Nimetön 5.6.2014 2 Runo
Jose Nimetön 5.11.2013 2 Runo
Jose Nimetön 12.6.2013 3 Runo
Jose Nimetön 1.4.2013 1 Runo
Jose Loppu 15.1.2013 0 Runo
Jose Kunnes katkean 26.10.2012 0 Runo