itsehyvä

Runoilija openmind

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 1.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itseään täytyy rakastaa
ja armollinen olla
Muuten alkaa läheisetkin
huonommiksi tulla
Jos aina sormi osoittaa omaa sieluparkaa
niin kohta suunta muuttuu ja hallinnasta karkaa
On vika siellä ja syypää täällä
eikä turvassa oo kukaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot