Lauantaiyö

Runoilija SufferingSoul

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.9.2007
Viimeksi paikalla: 24.11.2017 21:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ailahteleva persoona. Yliaktiivinen ja ylitsevuotavan lempeä sekä päinvastoin. Vihaan ja rakastan elämää, maailmaa sekä ihmisiä kausiluontoisesti. Aika usein kirjoitan siitä riippumatta onko minulla varsinaisesti mitään kirjoitettavaa, kuten varmaan on kirjoitusten laadustakin huomattavissa. Kaikissa runoissa kuitenkin takana ajatus ja pakottava tarve, joissain kenties jopa aito inspiroituminen.
 

Tuoppi särkyy, mutta juomaa ei valu lattialle
kuka ihmeen idiootti nyt täydellä tuopilla löisi?

Veri tahrii ikävästi kangassohvan
mutta ainahan voi ostaa uuden

Kyllä se oli sen arvoista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

..sillä sehän riippuu ihan arvoista.. oliko se, sen arvoista. Mielnkiintoinen lauantaitragedia. Hieman satiirinen, mutta kolahti.

 

Käyttäjän kaikki runot